Svefa Transaktionsrådgivning rekryterar Sissel Andersson och Mia Lagerqvist

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

För att möta den ökande efterfrågan på Svefas tjänster och rådgivning avseende transaktionsrådgivning har Svefa anställt Sissel Andersson och Mia Lagerqvist som seniora projektledare. 

Rekryteringarna är en del av Svefas offensiva tillväxtsatsning som inneburit att Svefa hittills under året totalt rekryterat 40 nya konsulter till Svefas alla tjänsteerbjudanden.

Sissel Andersson är civilingenjör från LTH och kommer närmast från en tjänst som Senior Associate, transaktion på Croisette Real Estate Partner.

Mia Lagerqvist är utbildad jurist och fd. advokat med branscherfarenhet från bland annat Advokatfirman Glimstedt och Redito. Hon kommer närmast från Croisette Real Estate Partner. 

Mikael Lundström, vd Svefa säger i en kommentar:

”Jag är väldigt glad att Sissel och Mia valt att komma till oss. De är två mycket starka tillskott till vårt professionella team inom Transaktionsrådgivning. Vi håller ett högt tempo och har en tydlig tillväxtstrategi. Det är också mycket glädjande att vi hittills lyckats rekrytera hela 40 nya pro-fessionella konsulter och projektledare. Det är ytterligare ett bevis för styrkan i vårt erbjudande och det befäster vår position som hela Sveriges ledande fastighetsrådgivare.”

Sissel Andersson och Mia Lagerqvist har tillträtt sina tjänster.

För ytterligare information och kommentarer
Mikael Lundström, vd och koncernchef tel: 010-603 86 83
e-mail: [email protected]

Johan Hopstadius, press och marknad, tel: 076-634 20 05
e-mail: [email protected]

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom värdering & analys, corporate solutions, samhällsbyggnad & fastighetsutveckling, strategisk & operativ förvaltningsrådgivning samt transaktioner & uthyrning. Tillsammans är vi över 200 medarbetare fördelade på 18 kontor i landet och omsätter årligen 300 MSEK. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *