Tivola Games mjuklanserar Petventures i Kanada

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Jumpgates portföljbolag Tivola Games mjuklanserar i dag den 9 juli Petventures i Kanada. Mjuklanseringen är ett viktigt led i förberedelserna inför den globala lanseringen.

 

I Petventures befinner sig spelaren i en vacker fjälldal tillsammans med en mängd olika djur. Genom att ta hand om, mata och klappa djuren vinner spelaren deras förtroende. Djuren kan tränas och under spelets gång utforskas deras unika personligheter och historier. Den lilla röda pandan Zanda guidar spelaren genom spelet som är fulllt av mini-äventyr.

Spelinnehåll:

Länk till speltrailer:

https://www.youtube.com/watch?v=qc2Yl1KHPIc

För ytterligare information

Don Geyer VD, Jumpgate AB Telefon: 0705 – 54 73 33 E-post: [email protected]

Om bolaget

Jumpgate AB är en oberoende spelgrupp som grundades 2011 och omfattar den Visbybaserade spelstudion Tableflip Entertainment samt Hamburgbaserade Tivola Games och gameXcite. Koncernen producerar och förlägger egna spel samt utvecklar spel och andra digitala produkter på uppdrag av externa företag. Gruppens bolag har etablerade samarbeten med starka industripartners och spännande produktportföljer med stor potential. Koncernen verkar på den globala marknaden, distribuerar sina spel världen över och har ett stort internationellt nätverk. För mer information se: www.jumpgategames.se

Denna information är sådan information som Jumpgate AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 juli 2021 klockan 13:33 CEST.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *