Togee backas av tech-stjärnor – tar in ytterligare miljoner i kapital

| 2 september, 2021 | 0 kommentarer


På bilden: Jon Hauksson, medgrundare av Storytel, och Ted Nelson, tidigare CCO för Truecaller.

Togee var först i världen med interaktiv och social skärmdelning i mobilen. Nu blir bolaget bakom appen, svenska Togee Technologies, åter först med att ta sin avancerade teknologi till e-handelsföretagen, med nytt kapital i ryggen från bland andra Jon Hauksson, medgrundare av Storytel, och Ted Nelson, tidigare CCO för Truecaller. Målet är att göra Togee till den främsta lösningen för live-shopping på den växande e-handelsmarknaden.

Togee tar E-commerce till Social-commerce

Med Togee som integrerad webb-lösning kan vem som helst starta ett live-shopping event med interaktiv skärmdelning; video, chatt, rit- och inspelningsfunktioner direkt på hemsidan, lika tillgängligt som en chattbot. Den nya investeringsrundan genererar ytterligare 6,1 miljoner SEK. Bland investerarna finns bland andra Jon Hauksson, Ted Nelson och Nicholas Sjögren.

– Både Jon och Ted har gjort imponerande resor. De har tagit bolag från startups till unicorns genom innovativa affärsstrategier och tekniska lösningar. Vi är mycket glada att vi nu stärker ägarbasen med kompetenta tillskott. Det utgör en bra grund för att fortsätta nå ut till fler e-handlare och kunder runtom i världen, och därmed göra browsing och e-handel socialt, interaktivt och mänskligt, säger Daniel Diegelmann, CEO Togee Technologies AB

För intervjuförfrågningar och pressmaterial, vänligen kontakta:

[email protected]

Togee är världens första mobilapp för interaktiv skärmdelning. Med Togee kan mobilanvändare skärmdela från mobilen och samtidigt kommunicera via röst- och videosamtal, chatt och rita på skärmen (doodle), på en och samma gång i realtid. Togee utvecklas av Stockholmsbaserade startupen Togee Technologies AB och finns tillgänglig på både App Store och Google Play. 

För mer information, vänligen besök: www.togee.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *