TopRight bjuder in till investerarlunch den 8 september 2022

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

I samband med den pågående företrädesemissionen i TopRight Nordic Aktiebolag (publ) (”TopRight” eller ”Bolaget”), bjuder Bolaget in aktieägare och allmänheten till investerarlunch i Stockholm.

Investerarlunchen hålls hos Mangold Fondkommission, som agerar finansiell rådgivare i samband med företrädesemissionen, torsdagen den 8 september 2022 klockan 12:00 på Engelbrektsplan 2, Stockholm. Anders Myrbäck, VD på TopRight, kommer att presentera Bolaget samt hålla i en frågestund. Lunch kommer att erbjudas under investerarträffen.

 

För att delta på TopRights investerarlunch, vänligen registrera er genom att skicka ett mail till [email protected] senast klockan 15:00 tisdagen den 6 september 2022.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Myrbäck, VD

0703-32 30 07
[email protected]

 

TopRight Nordic
TopRight är en bolagskoncern – en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.

Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.

Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl.

Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig – för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!

TopRights övergripande mål är att, med god lönsamhet, nå en omsättning på 1 Mdkr inom en femårsperiod. Fokus ligger på långsiktig tillväxt med miljöhänsyn och etiskt högt ställda krav. Tillväxten ska primärt ske organiskt med vissa strategiska förvärv.

 

Under 2021 antogs en ny bolagsstrategi där TopRight profileras som moderbolag med tre strategiskt viktiga affärsområden; TopSolutions, TopConstruction och TopEnvironment. Det som förenar affärsområdena är en gemensam ambition om att ständigt ligga i teknikens framkant och skapa smarta, unika och kundanpassade affärslösningar. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.

 

TopRight Nordic AB (publ)
Taptogatan 6 
115 26 Stockholm
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

TopRight Nordic AB (publ)
Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.