Twire i Sri Lanka blir första partner i version 3

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Appspotr har fått in sin första partner i version 3.

Twire i Sri Lanka blir den första partnerns som ansluter till version 3. 

Twire är ett konsultbolag verksamma inom utveckling av mjukvara, IT-outsourcing och datasäkerhet. Bolaget har kunder över hela världen och kommer som partner till Appspotr fokusera på den regionala marknaden. I partnerskapet ingår att Twire både kommer sälja appar byggda i Appspotr samt vara behjälpliga för större integrationsprojekt i plattformen till andra partners.

 

Kommentar från vd, Twire Bobby Spencer:

– Vi på Twire känner oss extremt taggade att komma igång med att bygga appar i Appspotr. Vi har länge letat efter en plattform där vi kan erbjuda våra kunder ett enkelt sätt att administrera deras appar, men alla plattformar vi utvärderat har haft stora begränsningar när det kommer till logikflöden och integrationer. Appspotr är den enda plattformen som checkar av alla boxar i vår kravlista och som vi anser är byggd för morgondagens behov.

 

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

– Twire är en perfekt återförsäljare för Appspotr. Teamet har en bred kompetens inom mjukvaruutveckling och framförallt apputveckling och har många fina kunder i sin portfölj. Genom sin expertis i Appspotrs plattform kommer man inte bara kunna bygga appar till sina egna kunder utan också vara behjälpliga som experter till kunder som vill börja använda Appspotr och behöver integrera sina affärssystem i plattformen. Marknaden är enorm och efterfrågan på mobilapplikationer byggda i low code plattformar växer så det knakar, inte minst i asien. Att vår första Appspotr återförsäljare hamnar i Sri Lanka känns därför extra kul.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected]

Om Appspotr

Appspotr erbjuder en plattform med en rik uppsättning verktyg för utveckling och publicering av professionella appar till iOS, Android och webben. Plattformen används av återförsäljare och partners som säljer skräddarsydda appar och färdiga appkoncept som en tjänst till slutkunder inom näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Plattformen säljs också direkt till storkunder som har behov av att utveckla och distribuera interna appar inom den egna organisationen. I Appspotr koncernen ingår också Appsales som är en återförsäljare och agerar likt en sådan men tillför också sälj och marknadskunskap till Appspotr. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm. 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *