Valberedningen i Dometic Group AB (publ) drar tillbaka förslag till årsstämma om höjda styrelsearvoden

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Till följd av situationen med Covid-19 har valberedningen i Dometic AB (publ) beslutat att dra tillbaka sitt förslag om att årsstämman i Dometic Group AB (publ) den 7 april 2020 godkänner en höjning av styrelsearvodena (punkt 10 på dagordningen). I stället föreslår valberedningen att styrelsearvodena förblir oförändrade jämfört med 2019. Valberedningens övriga förslag till årsstämman förblir oförändrade.

För att minimera risker för smittspridningen uppmuntrar vi återigen aktieägare att inte närvara vid årsstämman personligen utan att istället rösta via ombud. För mer information, se även pressmeddelandet den 23 mars 2020.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA
Johan Lundin, Head of Investor Relations and Communications
Tel: +46 8 501 025 46

Email: [email protected]

  
OM DOMETIC

Dometic är världsledande inom lösningar för det mobila livet på områdena Mat & Dryck, Klimatsystem, Energi & Stryning och Andra Applikationer. Dometic har verksamhet i Nord- och Sydamerika, EMEA samt Asien och Stillahavsområdet och erbjuder produkter som används i fritidsfordon, i fritidsbåtar och arbetsbåtar, lastbilar och premiumbilar samt inom en rad andra områden. Vår drivkraft är att skapa smarta och tillförlitliga produkter med enastående design. Vi säljer våra produkter i ett hundratal länder och vi har ett globalt nätverk av återförsäljare som servar aftermarket. Dometic har cirka 7 200 medarbetare världen över, redovisade en nettoomsättning på omkring 18,5 Mdr för år 2019 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *