Valuta OS presenteras av Valutahandel.se

| 5 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Sommarens stora idrottsevemang i Tokyo är en klar fördel för morgonmänniskor, men för alla traders på valutamarknaden så är flexibiliteten stor tack vare dygnet runt handel. Idag så presenterar Valutahandel.se en artikel om valuta OS, samt diskuterar vilka länder som leder just nu och hur ledaren Kina står mot en rad länder som utmanar. Givetvis så tas både aspekter om valutorna och dess deltagare i årets andra stora sportarrangemang upp av Valutahandel.se.

Det är tydligt vilka länder som leder medaljstriden i skrivande stund, även om det snabbt kan ändras. Kina ligger i topp, men USA, Japan och Australien ligger inte långt efter. För Sveriges del så hägrar även damernas match mot Kanada imorgon, vars två länder har valutor som givetvis följs noggrant av oss på Valutahandel.se.

När det kommer till CNY/USD så är nuvarande trading range väldigt intressant. På kort sikt så är trenden positiv för den kinesiska yuanen mot dollarn, men på lite längre sikt så har dollarn god möjlighet att stärkas.

Australien har imponerat med många guldmedaljer trots att landet är litet. När det kommer till AUD så har covid-19 fått Australiens valuta starkare mot CNY.

Valutahandel.se analyserar även SEK och CAD på den officiella webbplatsen, som tar upp vilka som kan vinna valuta OS i år – https://www.valutahandel.se/vem-vinner-valuta-os-inte-blir-det-val-kina/.

  Markus Jalmerot

Medgrundare & editor-in-chief
+351911065323
[email protected]

Techbull Media SL driver webbplatser på svenska och engelska om de finansiella marknaderna och har som mål att bli störst i världen på detta område.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *