Valutahandel granskar kryptovalutor från fotbollsklubbar

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

Ifall det inte var nog med Bitcoin och Ethereum, så finns det nu även en rad kryptovalutor från fotbollsklubbar. Valutahandel.se granskar några av de ledande kryptovalutorna från ledande fotbollslag och avslöjar var de kan inhandlas. 

Många traders börjar vakna till liv på riktigt när de hör att favoritfotbollslaget släppt en kryptovaluta. Fotbollsfans från storklubbar såsom Juventus FC, AC Milan, PSG, FC Barcelona och Atletico Madrid kan nu stödja sina klubbar på ännu ett sätt, genom krypto-tokens som symboliserar laget. 

Även om det har väckt kritik bland några supportrar enligt Reuters, så är många också väldigt glada att få vara med och satsa på sitt fotbollslag med något annat än en fotbollströja eller halsduk. Som ägare av en fysisk kryptovaluta för en fotbollsklubb så kan man också få fördelar som rabatt på lagtröjor, möjlighet att vinna biljetter till matcher eller få en signerad matchtröja från idolen. 

Valutahandels granskning visar att det har gått bäst för kryptovalutorna från storlagen PSG (+1037%), Barcelona F.C (+670%), Atletico Madrid (+573%) och sist men inte minst Juventus FC vars token gått upp 494% sedan lanseringen. Även om flera av fotbollsklubbarnas kryptovalutor gått ner mellan 5–10% de sista dagarna då börsen varit lite skakig, så har de flesta större lagen en väldigt stabil utveckling med många köpare och väldigt få säljare. 

För att läsa mer om fotbollsklubbar med kryptovalutor, gå till den senaste artikeln på valutahandel.se.

Markus Jalmerot

Co-founder & Editor-in-Chief
+351911065323
[email protected]

Techbull Media SL driver webbplatser på svenska och engelska om de finansiella marknaderna och har som mål att bli störst i världen på detta område. Inom kort så lanseras gruppens andra internationella sajt.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *