Vasakronan uppgraderar styrsystem i samarbete med Schneider Electric

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Vasakronan har implementerat den senaste versionen av fastighetsautomationssystemet EcoStruxure Building Operation 2022 i sexton av sina fastigheter i Stockholm och Uppsala.

EcoStruxure Building Operation 2022 är en öppen, skalbar och säker IoT-plattform från Schneider Electric som underlättar anslutningar till molntjänster. Systemet gör det möjligt för Vasakronan att uppgradera de befintliga systemen i fastigheterna och säkerställer samtidigt att de är kompatibla med ProptechOS. I samband med projektet så blev Schneider Electric certifierad ProptechOS-partner till Idun Real Estate Solutions. EcoStruxure Building Operation 2022 ger även en överblick för bland annat temperatur och energianvändning samt möjliggör optimering av drift, styrning och kommunikation i fastigheterna.

Det har varit ett mycket framgångsrikt projekt tillsammans med Vasakronan. Uppgraderingen ger Vasakronans fastigheter de senaste lösningarna, en ökad säkerhetsstandard och skapar förutsättningar för framtida projekt och nya funktioner som kan implementeras, säger Alexander Lindahl, Real Estate Segment Leader på Schneider Electric i Sverige. Tack vare ett fint samarbete som har präglats av öppenhet mellan parterna och vårt gemensamma fokus på hållbarhet, så har vi nu en framtidssäker lösning på plats.

Läs mer om EcoStruxure™ Building Operation här

Läs mer om IoT-lösningar för kommersiella fastigheter här

För ytterligare information, kontakta:

Karolina Wilderfalk, presskontakt Schneider Electric, 070-282 67 63, [email protected]

Om Schneider Electric:
Vårt syfte på Schneider är att ge alla möjlighet att göra det mesta av vår energi och våra resurser som gynnar utveckling och hållbarhet för alla. Vi ser till att Life Is On.

Vi vill vara din digitala partner för ökad hållbarhet och effektivitet.

Vi driver digital transformation genom att integrera världsledande process- och energiteknik, uppkopplade produkter, styrning, programvara och tjänster på alla nivåer genom hela livscykeln för hem, byggnader, datacenter, infrastruktur och industrier.

Vi är ett globalt företag med stark lokal närvaro. Vi förespråkar öppna standarder och ekosystem tillsammans med partners som delar vår passion för ett meningsfullt syfte, inkludering och handlingskraft.

www.se.com/se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.