Veg of Lund i samarbete med juniorlandslaget i padel, Sveriges snabbast växande sport

| 26 mars, 2020 | 0 kommentarer

Livsmedelsbolaget Veg of Lund inleder samarbete med Stefan Thunell, regionansvarig syd för juniorlandslaget 2019 i padel samt mångårig tränare och ambassadör för det ledande varumärket Bullpadel. Detta är ett första steg i Veg of Lunds målsättning att bygga ett nationellt och internationellt samarbete med spelare och organisationer inom padelsporten.
 

”Padel är utan konkurrens Sverige snabbaste växande idrott och många nya spelare ansluter varje vecka. Sporten attraherar medvetna och hälsosamma utövare, både på motions- och på elitnivå. Vi tror att våra produkter passar bra in i deras livsstil”, säger Thomas Olander, VD för Veg of Lund.

Samarbetet innebär att Veg of Lund stöttar Stefan Thunell, som tillika är Sverigeambassadör för Bullpadel, världens största varumärke inom padel och med ursprung i Spanien. Stefan arbetar med att utveckla talanger, det vill säga lovande ungdomar, både tjejer och killar som är – eller är på väg in – i det svenska ungdomslandslaget. 

”Det är viktigt med planering inför träning och matcher och en hälsosam kost är en väsentlig del i förberedelserna, därför tycker jag att samarbetet med Veg of Lund och deras smoothiedryck My Foodie® är så positivt”, säger Stefan Thunell.

”Veg of Lund bidrar med stöd som inkluderar produkter som spelare samt ledare kan dricka före, under eller efter träning samt matcher. Våra produkter ger ett snabbt, gott och bra energitillskott som är passar alla spelare. Vi tar ett första steg i ett samarbete som på sikt även kan bli internationellt då Bullpadel är ett starkt varumärke på padelarenor runt om i hela världen. Detta är ett sätt för Veg of Lund att synas och agera i en miljö som är ny, spännande och i linje med vår strategi att öka kunskapen om varumärket Veg of Lund och våra produkter.”, säger Thomas Olander. 

Veg of Lund säljer sedan 2018 sina produkter i svenska dagligvarubutiker ICA och Urban Deli och på storhushållsmarknaden via Martin & Servera och Out of Home. Smoothiedrycken My Foodie® finns i tre smaker och riktar sig till konsumenter som vill ha ett enkelt och nyttigt mellanmål.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Veg of Lund AB
Thomas Olander (VD)    
Telefon: 070- 935 98 63
E-post: [email protected]

Om Veg of Lund
Veg of Lund är ett livsmedelsutvecklingsföretag med rötter i forskning vid Lunds universitet. Bolaget har en unik och patenterad metod för att producera en värmestabil vegetarisk emulsion bestående av potatis och rapsolja. Veg of Lund har lanserat My Foodie® som sin första produkt, vilken säljs hos aktörer inom dagligvaruhandel i Sverige och Storbritannien. Sedan den 10 februari 2020 är bolagets aktier noterade på Nasdaq First North Growth Market under ticker VOLAB. Läs mer på www.vegoflund.se. Eminova Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser och kan kontaktas via telefon: 08-684 211 10 eller e-post: [email protected]
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *