VibroSense Dynamics AB bjuder in till digital presentation

| 26 april, 2022 | 0 kommentarer

VibroSense publicerar sin delårsrapport för räkenskapsårets tredje kvartal den 4 maj 2022.

Fredagen den 6 maj, kl 10:00 – 11:00 hålls sedan en fördjupad webbsänd presentation av kvartalsrapporten samt genomgång av delar av bolagets verksamhet. I samband med detta ges även en statusuppdatering över lanseringen av Diabetes Foot Screening, samt introduktionen av VibroSense Meter II i Kina.

Klicka på länken för att registrera deltagande. Registreringen bekräftas via epost med en länk för att ansluta till konferensen.

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_0-z5TastRhqkOERvuFEATw

Deltagare kan ställa frågor skriftligt via en chat som öppnas i anslutning till presentationen.

Presentationen kommer hållas på svenska, men det går också bra att ställa frågor på engelska.

Kontakt
Hans Wallin, VD VibroSense Dynamics AB

Tel: +46 40 88 026
E-post: [email protected]

www.vibrosense.se

Om VibroSense Dynamics AB (publ)
VibroSense Dynamics AB (publ) utvecklar och säljer medicintekniska produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Metoden går ut på att mäta och kvantifiera förmågan att känna vibrationer vid flera frekvenser. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare.

Vår vision är att bolagets produkter ska vara ett standardinstrument vid alla neurologiska undersökningar för att upptäcka tidiga tecken på förändringar i känseln så att patienter och deras vårdgivare kan sätta in förebyggande åtgärder som förhindrar, reducerar eller fördröjer uppkomsten av nervskador i händer och fötter.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.