VibroSense offentliggör årsredovisning för räkenskapsåret 2021/2022

| 12 september, 2022 | 0 kommentarer

VibroSense Dynamics AB meddelar idag att bolagets årsredovisning för räkenskapsåret 2021/2021 finns publicerad. Årsredovisningen finns tillgänglig på bolagets hemsida www.vibrosense.se samt nedan i bifogad pdf fil.

Kontakt
Hans Wallin, CEO VibroSense Dynamics AB

Tel: +46 40 88 026
E-post: [email protected]

www.vibrosense.se

The new Gold Standard for
reliable detection of nerve damage

Om VibroSense Dynamics AB (publ)
VibroSense Dynamics AB (publ) utvecklar och säljer medicintekniska produkter och tjänster för diagnostik-stöd vid nervskador i händer och fötter. Metoden går ut på att mäta och kvantifiera förmågan att känna vibrationer vid flera frekvenser. Bolagets kunder är diabetesmottagningar, företagshälsovård, sjukhus, vårdcentraler och forskare.

Vår vision är att bolagets produkter ska vara ett standardinstrument vid alla neurologiska undersökningar för att upptäcka tidiga tecken på förändringar i känseln så att patienter och deras vårdgivare kan sätta in förebyggande åtgärder som förhindrar, reducerar eller fördröjer uppkomsten av nervskador i händer och fötter.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.