We aRe Spin Dye (WRSD) AB (publ) publicerar årsredovisning avseende räkenskapsåret 2020

| 26 april, 2021 | 0 kommentarer

Idag den 26 april 2021 publicerar We aRe Spin Dye (WRSD) AB (publ) årsredovisning avseende räkenskapsåret 2020 

We aRe Spin Dye (WRSD) AB (publ) årsredovisning avseende räkenskapsåret 2020 publiceras härmed samt finns nu tillgänglig på bolagets webbplats www.spindye.com/investor-relations/

Denna information är sådan information som We aRe Spin Dye AB (WRSD) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 april 2021 kl. 21:00 CEST.

För ytterligare information kontakta Andreas Andrén, vd: +46(0)73 679 14 75

We aRe Spin Dye AB, Helio, Hornsbruksgatan 23b, 117 34, Stockholm

www.spindye.com

Om We aRe Spin Dye

Bolaget är ett svenskt cleantech-bolag som tillhandahåller och erbjuder en teknik och plattform för produktions- och kvalitetskontroll som möjliggör för aktörer inom mode- och konfektionsindustrin att kraftigt reducera sin miljöpåverkan. Bolagets affärsidé är att etablera en ny, hållbar och transparent standard för färgning av syntetiska textilier inom mode och konfektionsindustrin på ett enkelt och användarvänligt sätt.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *