Yaytrade tecknar rekordavtal med Australienska premiumvarumärkena Neuw Denim, Abrand Jeans & Rolla’s Jeans

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Ytrade Group AB (publ) (”Bolaget”) har ingått avtal med varumärkena Neuw Denim, Abrand Jeans och Rolla’s Jeans (”ThreeByOne”) för försäljning av deras utgående lager och samples. Avtalet omfattar totalt cirka 12 500 artiklar och beräknas släppas på Yaytrades plattform i slutet av september 2021.

ThreeByOne är ett australienskt denimmärkesbolag med det mycket populära globala varumärkena Neuw Denim, Abrand Jeans och Rolla’s Jeans. ThreeByOne väljer nu att inleda ett internationellt partnerskap med Yaytrade för deras digitala utförsäljningar.

Vi ser väldigt positivt på vårt nya samarbete med Yaytrade där vi får en möjlighet att sälja våra produkter genom deras digitala lösning. Både utifrån ett hållbarhetsperspektiv och även med tanke på pandemin är det extra intressant med en plattform som ger oss en annan typ av exponering. Det ligger helt rätt i vår tillväxt och lönsamhetsplan” säger Johan Persson, General Manager ThreeByOne Europe.

Det här är fantastiskt, vi stänger bolagets största affär hittills sett till volym och tar även in vårt första större internationella samarbete. Vi gläds att Yaytrades koncept och styrka även börjar sprida sig internationellt och vi ser med tillförsikt fram emot ett långsiktigt partnerskap”, säger David Knape, VD Ytrade Group AB (publ).

Försäljningen av Neuw Denims, Abrand Jeans och Rolla’s Jeans utgående lager och samples beräknas släppas på Yaytrade den 27 september 2021. I ett första skede beräknas försäljningen omfatta totalt cirka 12 500 artiklar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
David Knape, VD Ytrade Group AB (publ)
E-post: [email protected]
Telefon: +46 70 999 90 09

Denna information är sådan som Ytrade Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning 596/2014. Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom ovanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Ytrade Group AB:s (publ) nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande.

Om Yaytrade
Ytrade Group AB (publ) är ett svenskt fashion-tech bolag som driver marknadsplatsen Yaytrade. Bolaget bildades i Sverige och registrerades hos Bolagsverket under 2015. Den första versionen av Yaytrades marknadsplattform lanserades för allmänheten i slutet av 2017.

På Yaytrade kan privatpersoner handla premium fashion och livsstilsprodukter från varumärken och bolag som genom Yaytrade säljer ut utgående lager, samples och returer genom digitaliserade ”pop-up butiker”.Bolaget bedriver även försäljning av premium second hand från privatpersoner och influensers där användarna skapar sin egna e-butik där de kan skapa annonser själva eller använda bolagets pick-up service. Yaytrade har en urban användarbas och en utstickande design som b.la plockade hem silver i Svenska Designpriset under kategorin e-handel 2020.Bolagets marknadsplattform är en egenutvecklad högteknologisk e-handelsplattform där premiummode möter den cirkulära ekonomin i syfte att bidra till ett mer hållbart konsumentbeteende som driver miljösmart modekonsumtion.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, telefon: +46 (0)8-684 211 10, e-mail: [email protected]

För mer information, se Yaytrades hemsida www.yaytrade.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *