Gjensidige lanserar kampanj med fokus på hemförsäkring och reseskydd

| 29 juni, 2022 | 0 kommentarer

Nu är sommaren äntligen här. Semestertider innebär utmärkta tillfällen att synliggöra Gjensidige och nu lanserar vi en ny mindre semesteranpassad kampanj på temat Resa och Hem. Kampanjen kommer att synas under hela sommaren i digitala medier.

Under våren blev reseskyddet i Gjensidiges hemförsäkring Plus topprankat i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av alla hemförsäkringar på den svenska marknaden.

– Vi vill prova att lyfta fram vårt eminenta reseskydd genom anpassade budskap mot målgrupper som kanske glömts bort av våra konkurrenter. Vi vänder oss mot de som reser inom landet, en aktiv målgrupp som exempelvis cyklar eller springer lopp samt spelar golf. Mot dessa kan vi lyfta fram skarpa kvaliteter i vårt reseskydd som förhoppningsvis kan skapa intresse hos målgruppen, säger Johanna Gustafsson, som är senior copywriter inom Marknad på Gjensidige.

Kampanjen går ut brett under hela sommaren.

– Kampanjen kommer att gå ut digitala medier, så som Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet. Vi kommer att rikta annonseringen till särskilda kontexter hos publicisterna där vi har hypoteser om att det finns besökare som attraheras av specifikt innehåll i vår hemförsäkring. Vi kommer också testa detta innehåll mot mer prisinriktade budskap, säger Martin Boo, som är Performance Marketing Manager inom Marknad på Gjensidige.

För mer information välkommen att kontakta:

Tina Halldén, kommunikationschef: [email protected] Tel: 076 855 24 21

Gjensidige Försäkring Sverige är en filial till Gjensidige Forsikkring ASA. Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag och är noterat på Oslo Börs. I över 200 år har Gjensidige arbetat för att säkra kunders liv, hälsa och egendom. Läs gärna mer på www.gjensidige.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.