Jess Kindler, divisionschef, lämnar Epiroc

| 28 juli, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm: Jess Kindler, chef för Epirocs division Parts & Services och medlem av koncernledningen, har beslutat att lämna Gruppen för en roll på ett privat bolag baserat i USA.

“Jess har bidragit betydligt till utvecklingen och den framgångsrika tillväxten av Epiroc, sedan 2016 som chef för vår reservdels- och servicedivision”, säger Helena Hedblom, Epirocs VD och koncernchef. “Han kommer att flytta hem till USA för en ny möjlighet och jag önskar honom all lycka”. 

Jess Kindler kom till Gruppen 2005 och kommer att fortsätta leda Parts & Services-divisionen tills vidare. Han kommer att lämna Gruppen senast i januari 2023.

För mer information kontakta:
Ola Kinnander, Presschef 
070 347 2455 

[email protected]

Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Bolaget erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering. Epiroc har sitt säte i Stockholm, hade intäkter på 40 miljarder kronor under 2021, och har mer än 15 500 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i över 150 länder. Mer information finns på www.epirocgroup.com/se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.