netProviders utvärderar möjligheter till nyutveckling av utökat tjänsteutbud

| 21 juli, 2022 | 0 kommentarer

netProviders International AB (publ) mål har varit att erbjuda B2B och B2C företag möjligheten att hålla kontakten med kunder, leverantörer och samarbetspartners genom sin digitala plattform.
Varav bolagets första version av plattformen har varit att erbjuda kunder att ladda upp sina kontaktlistor, skapa designade email utskick och för att sedan spåra trafiken direkt i plattformen.
 

Efter lanseringen av plattformen vid årsskiftet så har bolaget vidareutvecklat plattformen med fler och bättre funktioner, några av dessa är bland annat att kunna schemalägga kampanjer, CAPTCHA och online chatt. Bolaget har även integrerat online verktygen Kibana och EmailConsul för att kontrollera leveransbarheten av alla email som skickas.
 

De senaste två åren har varit raket år för många e-handelsbolag. Vi undersöker därför möjligheterna för att komplettera och vidareutveckla vår plattform för att erbjuda e-handelsbolag att kunna använda netProviders vid både marketing- och transactional emails, säger Michaela Holm, VD på netProviders.
 

netProviders mål är att vara en helhetsleverantör för digital marknadsföring vilket även kommer att innefatta att erbjuda företag möjligheten att kunna hantera sin marknadsföring på sociala medier via plattformen. Bolaget ser nu över potentialen för att lansera nya tjänster inom en snar framtid för att kunna erbjuda ett ännu större kundunderlag möjligheten att bli en del av teamet på netProviders. Läs mer om bolaget på www.netproviders.io.

Testa tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar
Vid nykundsregistrering får du möjligheten att testa tjänsten helt kostnadsfritt i 30 dagar utan att registrera något betalkort. Efter testperioden kan du välja en lösning som passar ditt behov baserat på antal kontakter och den mailvolym du behöver. netProviders erbjuder fyra olika prenumerationsplaner så att du kan välja vilken plan som passar ditt företags förutsättningar. Hos oss kan du välja mellan Standard, Plus, Premium och Enterprise. Vi har inga bindningstider eller uppsägningstider så du kan pausa, avbryta eller byta mellan planer om ditt behov förändras. Läs mer om netProviders på www.netproviders.io.

För ytterligare information kontakta:
Michaela Holm, VD på netProviders International AB (publ)
Mobil: +4670 243 00 94
Email: [email protected]

Kort om netProviders International AB (publ)
netProviders är en flexibel och svensk email marknadsförings plattform för B2B & B2C företag med servrar och MTA i Sverige för en säker databashantering. netProviders plattform erbjuder företag att hålla kontakten med sina kunder och leverantörer genom email marknadsföring. Plattformen låter dig skapa och skicka ut moderna och anpassade email kampanjer samt följa upp dem ett smidigt statistikverktyg. Bolaget riktar sig både till svenska och internationella företag och målsättningen är att ta stora marknadsandelar i länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland under de kommande 12 månaderna.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.