Nytt tyskt kontrakt för Safeture, värt närmare 4 miljoner kronor

| 14 juli, 2021 | 0 kommentarer

Safeture AB i Lund, har tillsammans med SPS, ett internationellt säkerhets- och assistansbolag, tecknat ett treårsavtal med ett stort tyskt företag.

Avtalet innebär att kundens fler än 60 000 anställda över hela världen, får tillgång till Safetures unika plattform att hantera medarbetarnas säkerhet.

Avtalet omfattar även eLearning, övervakning av anläggningar som fabriker och affärer samt integration för resehantering. Treårskontraktet är för Safetures del värt 383 000 Euro.

– Avtalet bekräftar Safetures ledande position när det gäller digitala lösningar för att hantera anställdas säkerhet – oavsett var de befinner sig. Hemma, på kontoret eller under resor.

– Vi ser en tydlig trend där fler och fler företag investerar i vår plattform för att kunna följa olika lagkrav, men också för att vara en modern arbetsgivare med möjlighet att rekrytera den bästa kompetensen, säger Magnus Hultman, CEO på Safeture.

– Vi är mycket nöjda med detta betydelsefulla avtal. Än en gång har Safeture visat hur skickligt de kan anpassa sin lösning efter kundens specifika behov, säger Simon Sawyer, COO på SPS.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Safeture AB. VD Magnus Hultman. +46 706 00 81 66

Safeture (grundades 2009) är ett SaaS-företag (Software as a Service) baserat i Sverige. Företaget erbjuder en komplett molnbaserad plattform designad för att hantera anställdas säkerhet och risk / krishantering. Genom världsledande teknik och innovativa lösningar hjälper Safeture mer än 3 600 företag och organisationer att skydda det som är viktigast – deras anställda. Safeture ger företag förmågan att effektivt automatisera säkerhet och säkerhet och samtidigt integrera programvaran för att bli en naturlig del av deras interna processer.

Safeture-aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market, Stockholm (ticker: SFTR). Erik Penser Bank AB är certifierad rådgivare. Ph: +46 8-463 83 00 E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.