OMNICAR HOLDING AB KOMMUNICERAR NY STYRELSEMEDLEM – MED STOR ERFARENHET INOM FORDONSINDUSTRIN

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Bolaget är mycket nöjda med att meddela att Mads Kjær, VD för KJAER GROUP har accepterat att gå in i styrelsen för OmniCar Holding AB.
 

Mads Kjær har stor erfarenhet inom fordonsindustrin och är VD för KJAER GROUP, som erbjuder bil-mobilitetslösningar internationellt och sysselsätter cirka 240 personer.

.

Globalt levererar KJAER GROUP fordon, motorcyklar, reservdelar, tillbehör, försäkringar och finansiella lösningar till kunder inom sektorn för internationell hjälp och utveckling (NGOs, FN, EU etc.). KJAER GROUP’s ambition och ledning har som mål att utveckla verksamheten på ett lönsamt och ansvarsfullt sätt med fokus på att sociala och miljömässiga mål eftersträvas på samma sätt som deras finansiella mål.
 

Claus T. Hansen, VD för OmniCar Holding AB, säger: ”Vi är mycket glada över att få välkomna Mads Kjær som styrelseledamot. Med våra internationella ambitioner är det av största vikt att ha ett ständigt fokus på fordonsindustrin i hela Europa. Med Mads Kjær har vi nu en styrelseledamot med omfattande erfarenhet från fordonsindustrin. Mads kommer att vara ett utmärkt tillskott till OmniCar och kommer med sin expertis och sina kontakter att hjälpa oss att nå våra mål”.
 

Mads Kjær säger: ”Jag är väldigt glad över att ansluta mig till OmniCar och jag tror på företaget och dess strategi. Jag ser fram emot att hjälpa Claus och teamet att uppnå en hållbar lönsam tillväxt och att skapa långsiktigt aktieägarvärde ”.

Mads Kjær kommer att ersätta Ahmed Sallam.

Ovanstående måste godkännas av nästa årsstämma den 8 juli 2021

För mer information om OmniCar Holding AB, vänligen kontakta:
 

 

Claus T. Hansen,

VD OmniCar Holding AB

E-post: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *