Skanska tecknar tilläggskontrakt för kontorsrenovering i västra USA för USD 70M, cirka 670 miljoner kronor

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

Skanska har tecknat ytterligare avtal med en befintlig kund för renoveringen av dess kontor i västra USA. Kontraktet, inom ett joint venture med Balfour Beatty, är värt totalt USD 139M. Skanskas andel är värd USD 70M, cirka 670 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för USA för det andra kvartalet 2022.

Byggnationen pågår och planeras att vara slutförd i mars 2024.

För ytterligare information kontakta:

Andreas Joons, pressekreterare, Skanska AB, tel 010 449 04 94

Direktlinje för media, tel 010 448 88 99                                                                                                               

Detta samt tidigare pressmeddelanden finns också på www.skanska.com.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och umgås. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.