Vectra blir AWS Security Competency Partner

| 11 juli, 2022 | 0 kommentarer

Enastående prestationer visar på företagets tekniska skicklighet och framgångsrika kundprojekt när det gäller att upptäcka och bemöta hot i AWS

Vectra AI, ett ledande företag inom hotdetektering och -respons, tillkännagav idag att de har blivit en Amazon Web Services (AWS) Security Competency Partner – vilket ytterligare bekräftar företagets tekniska expertis och många framgångsrika kundprojekt när de ytterligare skyddar AWS-miljöer. Kompetensbeteckningen ges då Vectra har visat på en djup molnsäkerhetsexpertis och har beprövad teknik som hjälper kunderna att ytterligare förbättra sina säkerhetsåtgärder när det gäller hybridarkitekturer och molnmiljöe.

En AWS-säkerhetskompetens tydliggör Vectras ställning som en AWS Partner Network-medlem (APN) som tillhandahåller specialiserad hotdetekteringsteknik utformad för att hjälpa företag att anta, utveckla och distribuera komplexa säkerhetsprojekt på AWS. För att få denna beteckning måste APN-medlemmen ha djup AWS-expertis och leverera lösningar sömlöst på AWS. Vectra uppnådde sin AWS-säkerhetskompetensstatus genom en rigorös kvalificeringsprocess baserad på referenser och feedback från företagets kunder.

– Att utses till en AWS Security Competency Partner är en spännande milstolpe för Vectra och för många av våra kunder som utnyttjar AWS som en viktig komponent i sin dagliga verksamhet, säger Michael Porat, Vectras SVP, Corporate and Business Development. Att lösa threat detection and response för våra kunder är högsta prioritet och denna kompetens tydliggör ytterligare vår förmåga att göra det i molnet och oavsett var organisationer väljer att konfigurera sina miljöer.

– Vi använder flera typer av AWS-lösningar. Genom att använda AWS VPC Traffic Mirroring ger Vectra oss full insyn i våra nitrobaserade instanser”, säger Mirza Baig, IT-säkerhetschef på Municipal Property Assessment Corporation (MPAC).

Vectra-plattformen integreras med AWS Virtual Private Cloud (VPC) traffic mirroring för att övervaka all trafik när det gäller infrastruktur-som-en-tjänst. Det fungerar också med AWS Security Hub för att publicera Vectra-detektioner som fynd i hubben, vilket gör att företagens säkerhetsteam kan korrelera Vectra-angripares detektioner med andra datakällor för snabbare upptäckt av hot och incidentutredningar.

– Att uppnå AWS-säkerhetskompetens visar på Vectras tekniska expertis och förmåga att göra det möjligt för kunder att ytterligare säkra sin resa genom de olika stadierna av molnadoption – från migrering till daglig hantering”, säger Dudi Matot, säkerhetssegmentledare på AWS.

För att lära dig mer om Vectras AWS-säkerhetskompetens och för att se hur Vectra kan hjälpa organisationer att upptäcka hot i sin molninfrastruktur, besök följande platser:

Om Vectra AI

Vectra® är ett av de ledande företagen inom hotdetektion och respons för hybrid- och multimolnföretag. Vectra-plattformen använder AI för att snabbt upptäcka hot i offentliga moln, identitet, SaaS-applikationer och datacenter. Endast Vectra optimerar AI för att upptäcka de olika angriparnas metoder – TTP:erna i hjärtat av alla attacker – snarare än att på ett enklare sätt varna för det som är ”annorlunda”. Resultatet den tydliga hotsignalen och det tydliga sammanhanget gör det möjligt för säkerhetsteam att reagera på hot snabbare och stoppa pågående attacker snabbare. Organisationer över hela världen förlitar sig på Vectra för skydd mot farliga cyberhot och för att förhindra ransomware, stulna identiteter och andra typer av cyberattacker från att påverka deras verksamheter. För mer information, besök www.vectra.ai

Mediakontakt

Johan Nybom
Inmema Kommunikation
073–6608175                    

[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.