Ann-Charlotte Francis anställs som HR-chef på Infranord

| 6 september, 2022 | 0 kommentarer

Efter en interimperiod som började i februari 2022 anställs Ann-Charlotte Francis nu som HR-chef på Infranord.

Ann-Charlotte Francis uppdrag som HR-chef är att öka fokus på Infranords attraktivitet som arbetsgivare, säkerställa bolagets konkurrenskraft och utveckla HR-stödet till verksamheten utifrån ett affärsperspektiv. Ann-Charlotte har över 34 års erfarenhet inom HR, bland annat från Ericsson, Skatteverket, eHälsomyndigheten och Region Stockholm.

– Jag är glad över att Ann-Charlotte vill fortsätta som HR-chef på Infranord och arbeta vidare med den förändring av HR-funktionen som hon påbörjat. Med sin drivkraft och långa erfarenhet kommer hon att bidra till det långsiktiga arbetet med att skapa ett mer konkurrenskraftigt Infranord, säger Peter Viinapuu, vd för Infranord.

Ann-Charlotte Francis ingår i Infranords koncernledningsgrupp.

För mer information kontakta:

Peter Viinapuu, VD
Telefon: 076-641 10 06
[email protected]

Ann-Charlotte Francis, HR-chef
Telefon: 070-171 50 85

[email protected]

Cecilia Granath, Kommunikationschef
Telefon: 0734-392 621

[email protected]

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 750 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.