Bitcoin Code Recension

| 20 december, 2021 | 0 kommentarer

Bitcoin Code är en trading bot för automatiserade investeringar i kryptovalutor. Denna handelsrobot hjälper dig som investerare att sköta alla försäljningar. Bitcoin Code baserar sin data på den faktiska marknaden och på kursutvecklingen under dagens skede. 

Bitcoin Code säger sig ha en algoritm med precision på 99,4%. De lovar också att arbeta 0,1 sekunder snabbare än vad de andra robotarna på marknaden gör. 

Det kan vara svårt att veta vilka plattformar och vilka handelsrobotar som är äkta och som går att lita på. Eftersom att det finns ett större utbud på marknaden där tyvärr många är scam måste man ta reda på bakgrundshistoria om plattformen man är intresserad av. Vårt mål med denna guide är därför att ge dig all information du kan tänkas behöva.

Efter att ha läst denna guide är vår förhoppning att du ska kunna ta ett välgrundat beslut om Bitcoin Code är rätt handelsrobot för dig eller inte.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Varför Bitcoin Code robot är intressant

  • Bitcoin Code är användarvänlig och enkel att komma igång med
  • Handelsroboten passar både nybörjare och erfarna investerare
  • Bitcoin Code automatisterar handeln och har en algoritm på 99,4%
  • Den automatiserade handeln hjälper dig att öka den potentiella avkastningen
  • Med Bitcoin Code kan förlusterna minskas

Vad är Bitcoin Code?

Bitcoin Code är en automatiskt trading bot som investerare kan använda för att underlätta sina försäljningar. Bitcoin Code använder kryptorobotar som läser av marknaden och kryptovalutornas kursutveckling under hela dygnet. Därefter köper eller säljer roboten åt dig, enligt hur kurvan ser ut under dagens gång. Bitcoin Code går att använda i både datorn och i telefonen och kan vara en smart lösning om du vill slippa håll koll på marknaden själv. 

Det alla kryptorobotar egentligen gör är att de baserar sin data på avancerade algoritmer och räknar ut när det är bra att köpa och när det är smart att sälja. Målet med dessa robotar är att öka avkastningen och minska förlusterna på sikt. Du kan alltid ställa in dina egna inställningar hos Bitcoin Code efter dina egna preferenser. 

I dagsläget går det att handla med åtta olika kryptovalutor hos Bitcoin Code: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Stellar, Augur, Dash och Zcash.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Bitcoin Codes bakgrund och historia

Det går inte att hitta allt för mycket information om företaget bakom Bitcoin Code. Så kan det dessvärre vara med ganska många kryptorobotar. Det vi kan se är att företaget grundades av Steve McKay, en entreprenör och systemutvecklare. Om Steve faktiskt finns på riktigt eller är ett pseudonym vet vi inte, men enligt Google kan det mycket väl vara ett fiktivt namn.

Något som vi däremot vet är att Bitcoin Code för tillfället används i omkring 150 olika länder och kan erbjuda intressanta investeringsmöjligheter.

Kom igång med Bitcoin Code: Enkel steg för steg-guide

Känner du att du vill komma igång med handelsrobotar men inte riktigt vet hur du ska börja? Vi förstår att det kan kännas som en djungel i början och det är lätt att känna sig osäker på vilket företag man faktiskt ska vända sig till. För att du ska få en uppfattning om hur Bitcoin Code fungerar har vi satt ihop en kortare steg för steg-guide. Vi kommer att förklara hur du öppnar ett konto, gör din första insättning och sätter igång med din automatiserade handel. 

I vår guide kommer vi också att ge dig tips för en smidigare registrering och start på din nya automatiserade handel.

Registrera ett konto

Börja med att klicka dig in på hemsidan för Bitcoin Code Sverige. Längst uppe i det högra hörnet ser du en knapp där det står “Bli medlem”. Genom att klicka på den knappen kommer du att skickas vidare till ett registreringsformulär där du får ange namn, e-post och telefonnummer. Läs igenom villkoren och klicka sedan på “Registrera nu”.

Efter att ha verifierat din e-postadress i det mejl Bitcoin Code skickar till dig kommer ditt konto att vara färdigt för användning.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Gör din insättning

För att komma igång med din automatiserade handel och investeringar behöver du först göra en insättning till ditt konto. Den lägsta summan du kan sätta in 250 EUR och detta kan du göra via banköverföring eller med betalkort. Pengarna kommer att dyka upp i ditt konto direkt efter att du godkänt överföringen. 

Här är det bra att först fundera över vilken summa du faktiskt har råd att investera. Tänk på att alla investeringar kommer med en risk som innebär att du kan förlora varenda krona. Därför är det smart att sätta upp en budget och aldrig investera mer än vad du faktiskt har råd att förlora.

 Kom igång med automatiserad trading

Fördelen med att använda sig av en automatiserad trading bot är att den kommer att sköta alla investeringar åt dig. När du har öppnat ett konto och gjort en insättning kommer du att kunna ställa in hur du vill att roboten handlar åt dig. Du kan till exempel ställa in hur ofta du vill den ska köpa och sälja eller för vilka summor den ska handla för. 

Din handelsrobot hos Bitcoin Code handlar dygnet runt, enligt dina egna preferenser. Roboten kommer att följa kursutvecklingen och genomföra försäljningar utefter den. Hos Bitcoin Code kan du även aktivera en funktion som heter “Stop Loss”. Med denna funktion slutar roboten att investera efter att du förlorat en specifik summa som du själv bestämmer.

Det går alltså att ställa in roboten efter de kriterier du själv bestämmer. Denna automatiska funktion håller dessutom koll på marknaden åt dig. På så sätt är Bitcoin Code ett bra verktyg för dig som vill investera men inte orkar följa marknaden 24/7.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Är Bitcoin Code säker att använda?

Eftersom att det finns många kryptorobotar på marknaden som är scams, är det därför viktigt att ta reda på så mycket man kan om företaget man är intresserade av. Vi vet hur pass viktigt säkerheten är och därför kommer vi aldrig heller skriva om eller granska oseriösa kryptorobotar. Dem du läser om hos oss är inte scam och vi kommer aldrig heller att granska sådana företag.

Tyvärr kan det vara svårt att veta vilka som är tillförlitliga och vilka som är scams. Nybörjare kan lätt bli lurade på pengar hos plattformar som endast är skapade för bedrägerier. Det man kan göra för att kolla detta är att läsa användarrecensioner. Skulle en plattform vara scam så kommer man ganska snabbt att märka det på recensionerna. Finns det däremot många användare, som det gör hos Bitcoin Code, så talar det emot att plattformen är bedrägeri.

Det andra man kan göra för att kolla så att roboten är äkta är att göra en insättning. Det är egentligen det säkraste sättet att kolla detta. Gör du en insättning och märker att dina pengar investeras korrekt så fungerar kryptoroboten. Tyvärr så kan detta såklart leda till förluster om företaget man sätter in pengar hos faktiskt är scam.

Bitcoin Code är en handelsrobot som många verkar använda sig av. Den har bra betyg och därför vill vi också påstå att det kan vara ett bra verktyg att använda sig av. Vi har också testat att göra en insättning och se hur roboten arbetar. Eftersom att den fungerade för oss så kan vi känna oss trygga med att skriva om den.

Var medveten om riskerna med kryptorobotar

På nätet finns det idag en massa olika bedrägerier när det kommer till kryptovalutor. Det är dessvärre väldigt vanligt att hitta falska kryptorobotar där företagen endast är ute efter att lura dig på pengar. Därför måste man välja en kryptorobot som faktiskt fungerar.

De kryptorobotar du kommer att läsa om hos oss är testade och vi kan därför säga att de fungerar. Däremot så måste du förstå att en kryptorobot inte automatiskt kommer att göra dig till miljonär. Det är trots allt en robot vi talar om. Även om de följer marknaden och kryptovalutornas utveckling på ett smart sätt, så kan en affär alltid gå snett. Därför är det bra om även du håller koll på marknaden. Du kan alltid avbryta dina automatiserade försäljningar hos Bitcoin Code eller det företag du väljer. 

Hos oss kan du läsa nyligen skrivna recensioner om de kryptorobotar som finns på marknaden just nu. Vi kommer att varna för de som är scam och informera om de som vi tror kan vara intressanta att ta en extra titt på. Men även om vi ger dig uppdaterad information vill vi alltid meddela att det är bra att göra sina egna efterforskningar om Bitcoin Code och andra plattformar. 

Sätt en budget och investera ansvarsfullt

En av de viktigaste sakerna man måste tänka på när det kommer till alla typer av investeringar är att det i slutändan är en risk. Oavsett om en affär verkar stensäker så kan hela fallera. Vilket i slutet innebär att du som privatperson kan förlora dina pengar. Vi vill därför verkligen notera hur viktigt det är att aldrig investera mer pengar än vad man faktiskt har råd att förlora. 

Det första man bör göra när man har bestämt sig för plattform eller kryptorobot är att kolla så att företaget är tillförlitligt och har gällande licenser om det skulle krävas. Hos oss kan du endast läsa om företag som inte scam, men det finns dessvärre många hemsidor som rekommenderar otrygga företag. Därför vill vi rekommendera dig att göra din egen research innan du registrerar din information hos en plattform.

Som privatperson eller investerare har man alltid ett personligt ansvar när det kommer till dessa typer av investeringar. Oavsett om du väljer att investera i aktier eller krypto, med eller utan trading bot, så är det ditt eget ansvar. Var därför noggrann med att plattformen du väljer är trovärdig.

Ett av våra viktigaste tips är också att sätta upp en budget för investeringar. Du kan ha en viss summa per månad eller kvartal, men överstig den aldrig. Spenderar du mer pengar på investeringar som i slutändan inte leder någonstans måste du vara beredd på att kunna vara utan den summan. Spendera därför inte pengar som ska gå till andra utgifter utan som du istället har råd att förlora om affären skulle misslyckas. En smart taktik är att investera för en liten summa i början tills du är mer bekant med kryptovalutorna.

Hur fungerar det med skatt på kryptovalutor?

Handlar man med kryptovalutor så kommer man att vara skattskyldig i Sverige. Det spelar ingen roll om man handlar med svenska eller internationella plattformar. Bor man i Sverige så behöver man både deklarerar och betala skatt på sina kryptovalutor. Det fungerar egentligen precis på samma sätt som det gör med aktier och fonder. Vid årets skattedeklaration i maj månad måste man redovisa sina köp, försäljningar och vinst. 

Vi kan tipsa dig om att läsa mer om skatter på kryptovalutor på Skatteverkets hemsida. Du kan även logga i ditt konto med ditt BankID och ta reda på hur det fungerar för just dig. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Borde jag investera med Bitcoin Code?

I den här artikeln har vi gått igenom både fördelar och nackdelar med Bitcoin Code. Det finns som vi tidigare nämnt alltid risker med kryptoinvesteringar. Som nybörjare kan det därför vara bra att börja investera lite smått, tills man känt efter om det är något för en själv. Därför kan det verka riskabelt att använda en trading bot som Bitcoin Code i början – även om den såklart underlättar försäljningarna.

Tänk efter på vad du är för typ av investerare och om du tycker det är värt att följa marknaden själv eller i slutändan föredrar att ha dina överföringar automatiserade. 

Bitcoin Code slutsats

Med Bitcoin Code kan du låta deras automatiska trading bot att sköta försäljningarna åt dig. I dagsläget investerar de i åtta olika kryptovalutor och du kan aktivera automatiska köp och sälj för alla dem. Eftersom att denna robot säger sig ha en precision på 99,4% så kan Bitcoin Code vara en bra plattform. Företaget påpekar även sig vara snabbare än de andra robotarna på marknaden, vilket såklart är ett stort plus. Det negativa med Bitcoin Code är att det inte går att finna så mycket om företaget som ligger bakom roboten. Detta är dock vanligt när det kommer till kryptorobotar och behöver inte betyda att det är något att oroa sig över. 

Känner du för att testa på Bitcoin Code kan du enkelt registrera ett konto och komma igång med dina insättningar och automatiska investeringar på bara några få minuter.
 

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.