Croisette säljrådgivare när Tilia Fastigheter köper lagerfastighet i Ältaberg industriområde

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Tilia Fastigheter AB har förvärvat en fullt uthyrd lagerfastighet i Ältaberg industriområde i Nacka  kommun, om cirka 4 500 m2, till ett överenskommet fastighetsvärde om 86,5 Mkr. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren Lefva Fastigheter AB.

 ”– Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå säljaren med försäljningen av denna välbyggda  lagerfastighet. Som vi förväntade oss inför denna försäljning var intresset stort och vi kan konstatera att avkastningsnivåerna fortsätter att sjunka i detta segment.”, säger David Almqvist,  Co-head of Transactions, Croisette Real Estate Partner.

För mer information kontakta:

David Almqvist, Co-head of Transactions

Croisette Real Estate Partner

mob: +46 (0) 728 85 30 80

@: [email protected]

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *