Idag öppnar Bastard Burgers sin första restaurang i Norge

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Tillväxtresan för Bastard Burgers fortsätter, som idag öppnar sin första restaurang på ny marknad. Närmare bestämt på Frognerveien 1A nära Solli Plass i centrala Oslo, Norge.

Bastard Burgers tar sitt renodlade streetfoodkoncept med smashade burgare, stort veganskt utbud och fokus på streetkultur till Norge och ser fram emot ytterligare etableringar runt om i landet.

– Att öppna vår första restaurang utanför Sverige är en efterlängtad milstolpe! Vi tror starkt på Norge och ser att det finns utrymme för vårt koncept över hela landet, så det känns jäkligt roligt att äntligen kunna öppna i Oslo och lära känna norrmännen ännu bättre, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers.

Efter stränga restriktioner och nedstängningar har Oslo åter öppnat upp och Bastard Burgers nya flagship-restaurang på 325 kvm står redo att välkomna de första gästerna under dagen.

– Vi har egentligen varit startklara sen i februari, men har valt att invänta restriktionslättnader för att kunna genomföra en roligare och bättre öppning. Vi ser en enorm styrka i att gästerna kan besöka restaurangen för att uppleva helheten – maten, musiken, servicen och atmosfären, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers.

Ytterligare en restaurang är inplanerad i Oslo i år, där byggnationerna påbörjas på välbesökta Torggata under hösten. Björn Havden är etableringsansvarig och håller ständigt utkik efter nya spännande lokaler, lägen och städer som passar Bastard Burgers.

Utöver premiären i Oslo så öppnar streetfoodkedjan även sin 48:e restaurang i Sverige idag, på Mobilia i Malmö.

Fakta: Bastard Burgers Solli
Frognerveien 1A, 0257 Oslo
Flagship-restaurang på 324 kvm, 80 kvm uteservering, 99 sittplatser inomhus (50 under rådande restriktioner).

Frågor? Kontakta Annika Elworth, Marketing Communications Manager på Bastard Burgers
Mail: [email protected]
Telefon: 070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland som under året öppnar sin 60:e restaurang. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *