Elite Hotels tilläggsbeställer glaslösningar från TopRight

| 6 maj, 2022 | 0 kommentarer

Smart-techbolaget TopRights dotterbolag Ferm & Persson har från Elite Hotels fått tillägsbeställningar att leverera än mer interiöra glaslösningar till Elite Hotels i Södertälje. Ordervärdet på tilläggsordern ligger på ca 1,3 MSEK.

Hotellkedjan Elite Hotels har en spännande historia som startade i slutet på 1950-talet då en affärsidé kläcktes vid Stockholms Studentkår. Den smarta idén gick ut på att låta tomma studentbostäder hyras ut som hotellrum under sommarmånaderna. Fram till 1980 drevs verksamheten som en stiftelse som därefter omvandlades till ett aktiebolag. Startskottet för dagens kvalitetsprofil kom när man förvärvade det anrika Hotel Savoy i Malmö. Affärsidén utvecklades till att erbjuda moderna premium hotell i anrika fastigheter, ofta i gamla stadshotell. Sedan 1991 drivs verksamheten under namnet Elite Hotels of Sweden.

 

Ferm & Persson har sedan 1970 levererat glas- och stållösningar till många Elite Hotels runt om i Sverige.

Elite Hotels nya destinationshotell i Södertälje beräknas stå klart under Q3 2022. Här omvandlar hotellkedjan AstraZenecas före detta huvudkontor till ett högklassigt hotell med flertalet restauranger av internationell klass, en stor konferensanläggning samt en härlig spa-anläggning, precis intill Södertälje kanal.

“Den gyllene framgångsnyckeln stavas förtroende. Jag är stolt och ödmjuk inför vår relation med Elite Hotels of Sweden och vågar påstå att den är ett kvitto på vår kraft att vara en pålitlig partner”, säger Anders Myrbäck, CEO på TopRight Nordic.

Ferm & Persson har genom byggentreprenören ED Bygg fått i uppdrag att leverera interiöra glaslösningar till Elite Hotels i Södertälje. Arbetet har påbörjats och värdet för TopRight Ferm & Persson ligger nu på ca 2,6 Mkr.

Läs mer på www.toprightnordic.com

 

För ytterligare information vänligen kontakta
Shaho Blabas, affärschef Ferm & Persson på 0724-45 47 43 eller via e-post, [email protected]

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB (publ) på 0703-32 30 07 eller via e-post, [email protected]

 

ED Bygg

ED är ett av Mellansveriges ledande byggföretag med en vision om att vara det moderna värdeskapande byggföretaget som bygger hållbara samhällen. ED Bygg har fokus på hållbara lösningar och nytänkande idéer samt tar ett stort ansvar avseende social hållbarhetsutveckling inom byggindustrin.

 

TopRight Nordic

TopRight är en bolagskoncern – en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion.

Vi skapar innovativa och effektiva lösningar genom att låta ny teknik smälta ihop med befintlig. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer.

Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl

Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.

Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig – för dig och för världen. Tillsammans skapar vi framtiden!

TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM Nordic SME.

 

TopRight Nordic AB (publ) Taptogatan 6  
115 26 Stockholm    
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com    

TopRight Nordic AB (publ) Beatrice Lesslies Gata 7
421 31 Västra Frölunda 
+46 (0) 8-530 300 50 www.toprightnordic.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.