Förändring av ledarskap inom Skanska Kommersiell fastighetsutveckling USA

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Skanska Kommersiell fastighetsutveckling USA meddelar idag att Robert Ward lämnar sin roll som Business Unit President för verksamheten.

Tills en efterträdare har utsetts kommer Claes Larsson, Executive Vice President samt medlem av Skanska AB:s koncernledning, att överta rollen som tillförordnad chef för verksamheten med start från och med idag, 12 maj 2022.

Rekryteringsprocessen för en efterträdare har påbörjats.

För ytterligare information kontakta:

Jacob Birkeland, Head of Media Relations and Public Affairs Skanska AB, tel 010 449 04 94

Direktlinje för media, tel 010 448 88 99                                                                                                               

Detta samt tidigare pressmeddelanden finns också på www.skanska.com.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och umgås. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.