Jenny Kåhre ny chef för sandellsandberg

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Den 1 maj tog Jenny Kåhre över som VD på sandellsandberg, ett av AFRYs många välrenommerade design- och arkitektföretag.

Jenny Kåhre är utbildad arkitekt SAR/MSA och har varit en del av sandellsandberg sedan 2005, varav de senaste tio åren som del av ledningsgruppen och partner. Nuvarande VD och grundare Joakim Uebel har efter 27 år valt att söka sitt nästa steg i yrkeslivet utanför bolaget. 

Jag är väldigt glad över att Jenny vill axla ansvaret för Sandellsandberg framåt och vidareutveckla den formgivningstradition som finns i bolaget. Vi ser alla fram emot att sandellsandberg fortsätter sitt viktiga arbete för att behålla positionen som ett av Sveriges ledande företag inom stadsplanering, arkitektur och design, nu under ledning av Jenny, säger Helena Paulsson, chef för AFRYs arkitektur- och designerbjudande.

Jag är stolt över att ha fått förtroendet att föra ett av Sveriges finaste arkitektkontor vidare på sin framgångsrika resa. Vi tror på värdet i vad vi gör, att arkitektur gör skillnad. Vårt arbete ska tydligt bidra till våra kunders värdeskapande och vår drivkraft är att medverka med skarp, relevant arkitektur till ett hållbart samhälle. Jag ser fram emot att tillsammans med mina duktiga och engagerade medarbetare fortsätta att göra just det, med mycket glädje och energi! säger Jenny Kåhre.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anna Magni, Kommunikationschef, Infrastructure på AFRY
+46 10 505 39 74, [email protected]  

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Sandellsandberg grundades 1995 och är ett av Sveriges främsta arkitektkontor. Vi arbetar idédrivet och utvecklar allt från produkter till hållbara städer. Vi är ett starkt team bestående av 55 arkitekter, inredningsarkitekter, produktdesigners och ingenjörer. Sedan 2016 är sandellsandberg en del av AFRY.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.