Matilda Ernkrans deltar i seminarium i Göteborg om näringslivets kompetensförsörjning

| 16 maj, 2019 | 0 kommentarer

I morgon, fredag den 17 maj, reser Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, till Göteborg för att vid Chalmers tekniska högskola delta i ett seminarium om näringslivets kompetensförsörjning.

Under våren 2019 deltar Matilda Ernkrans i seminarier vid Malmö universitet, Chalmers tekniska högskola och Umeå universitet för att tillsammans med berörda samhällsaktörer diskutera utmaningar och möjligheter kopplat till kompetensförsörjning. Vid besöket i Göteborg diskuteras utmaningar och möjligheter för näringslivets kompetensförsörjning.
 
– För att klara kompetensförsörjningen krävs att högskola, forskning och näringsliv samverkar för att hitta nya samarbeten och framgångsrika lösningar, säger Matilda Ernkrans.
 
Tid för intervju finns – kontakta Jasmina Sofic.
 
Tid: 13.00
 
Plats: Lokalen Veras Gräsmatta, Vera Sandbergs Allé 8, Göteborg
 
Extern länk till webbsändning: https://www.chalmers.se/sv/om-chalmers/kalendarium/Sidor/Sem-kompetensforsorjning-naringslivet.aspx

Kontakt

Jasmina Sofic, pressekreterare hos Matilda Ernkrans, 073-085 72 64

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *