Offentliga Hus styrelse nu komplett

| 23 mars, 2020 | 0 kommentarer

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus beslutade idag vid en extra bolagsstämma att styrelsen stärks med två nya ledamöter med expertis inom hållbarhet, kommunal förvaltning samt fastighetsrätt. Därmed förstärker bolaget sin kompetens och erbjudande inom segmentet samhällsfastigher. 

Det nya ledamöterna i Offentliga Hus styrelse är Mari Broman och Magdalena Schmidt. 

Mari Broman har bred och mångårig erfarenhet från ledande befattningar i Göteborgs kommun och styrelseuppdrag i noterade bygg- och fastighetsbolag. Hon har också gedigen kompetens inom hållbarhetsområdet och har bland annat suttit i styrelsen för Sweden Green Building Council. Magdalena Schmidt är advokat med mer än 25 års erfarenhet av affärsjuridik och fastighetsrätt. Hon är idag partner på advokatbyrån Ramberg.

Nuvarande styrelseledamot Jacqueline Winberg har meddelat att hon inte ställer upp för ett omval och därmed lämnar Offentliga Hus styrelse. 

 – Det här är den sista pusselbiten. Offentliga Hus förstärker kompetensen inom områden som betyder allt mer för såväl fastighetsbranschen som samhället i övrigt. Och för bolaget innebär det att man både vässar och breddar sig som långsiktig partner för det offentliga inom samhällsfastigheter, kommenterar Joachim Kuylenstierna, VD Fastator.

För mer information, vänligen kontakta:

Joachim Kuylenstierna, VD Fastator
[email protected]
+46 (0) 70 515 51 51

Svante Bengtsson, Vice VD Fastator
[email protected]
+46 (0) 70 956 67 56

Christoffer Strömbäck, CFO Fastator
[email protected]
+46 (0) 70 249 72 55

Om Fastator
Aktiebolaget Fastator (publ) är ett investmentbolag specialiserat påfastighetssektorn. Fastators affärsidé är att starta och investera i fastighetsrelaterade bolag där vi genom aktivt ägarskap bidrar till en långsiktig värdeutveckling. Sedan den 24 september 2015 handlas Fastators aktie på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB (publ), tel. + 46 8 463 80 00, [email protected] 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.