Ökat antal aktier och röster i Cint Group AB

| 26 februari, 2021 | 0 kommentarer

Per idag den 26 februari 2021 uppgår antalet aktier och röster i Cint Group AB (publ) till 136 634 549.

Förändringen av antal aktier och röster har föranletts av den uppdelning av varje aktie på tio (10) aktier (s.k. aktiesplit 10:1) och de nyemissioner om totalt 11 324 139 aktier som genomfördes i samband med upptagandet till handel av bolagets aktier på Nasdaq Stockholm den 19 februari 2021.

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Linzenbold, Head of IR
Tel: +46 708 252 630
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Cint Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande genom ovanstående kontaktpersons försorg den 26 februari 2021 klockan 17.30.

Om Cint
Cint är en ledande global mjukvaruaktör inom digital insamling av insikter. Cints mjukvara automatiserar insamlingsprocessen så att företag kan få tillgång till insikter snabbare och i stor skala. Cint har världens största plattform för digitala marknadsundersökningar, bestående av mer än 144 miljoner anslutna individer i mer än 130 länder. Fler än 2 500 företagskunder – inklusive SurveyMonkey, Zappi, Kantar och GfK – använder Cint för att accelerera insamlingen av konsumentinsikter och den egna tillväxten. Cint Group AB (publ), noterad på Nasdaq Stockholm, har ett snabbt växande team på 14 globala kontor, inklusive Stockholm, London, New York, Singapore, Tokyo och Sydney. www.cint.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *