RNB RETAIL AND BRANDS AB (PUBL) påkallar skriftligt förfarande i syfte att förlänga Betalningsblockeringen och besluta om konvertering

| 26 februari, 2021 | 0 kommentarer

RNB RETAIL AND BRANDS AB (publ) (”Bolaget”) påkallar skriftligt förfarande (”Skriftligt Förfarande”) för obligationslånet med ISIN SE0010625830 (”Obligationslånet”) i syfte att besluta om vissa ändringar av villkoren för Obligationslånet (”Obligationsvillkoren”).

Syftet med det Skrifliga Förfarandet är, bland annat, att förlänga den nuvarande Betalningsblockeringen (Eng. Payment Block Event) (såsom definerat i Obligationsvillkoren) till den 30 april 2021 och att konvertera SEK 60 000 000 av det utestående beloppet under Obligationslånet tillsammans med SEK 25 000 000 av upplupen ränta till och med 1 mars 2021, motsvarande ett totalt belopp om SEK 85 000 000, till ett efterställt förlagslån med evig löptid.

För en fullständig beskrivning av förslagen som är föremål för det Skriftliga Förfarandet, se ”Notice of Written Procedure” som idag publicerats på Bolagets hemsida.   

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Kristian Lustin, VD och koncernchef. Tel: 08-410 524 63, e-post: [email protected]

Bilder för journalistiskt bruk www.rnb.se/Press/

Följ oss på www.linkedin.com/company/rnb-retail-and-brands-ab/

Denna information är sådan information som RNB RETAIL AND BRANDS AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 februari 2021 klockan 17:30 CET.

RNB RETAIL AND BRANDS äger, driver och utvecklar butiker och e-handel inom mode, konfektion och accessoarer. Fokus är att ge en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom koncepten Brothers och Polarn O. Pyret. Koncernen har cirka 140 butiker och e-handelsplatser i 11 länder. RNB RETAIL AND BRANDS är noterat på Nasdaq Stockholm (RNBS). www.rnb.se

  

  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *