Sogeti på Topp 10-lista över Karriärföretag för Young Professionals

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

När Sveriges ”Young Professionals” rankat framtida arbetsgivare finns Sogeti med på Topp 10-listan i kategorin IT.

Stockholm, 1 september 2022 – Karriärföretagen har via sitt karriärnätverk under maj – juli 2022 genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022. Undersökningen har nu resulterat i en Topp 10-ranking uppdelad i ett flertal olika branschkategorier*. Deltagare i omröstningen i år var totalt 3756 Young Professionals. Karriärföretagens definition av Young Professionals är personer som är mellan 25 – 35 år som har tagit en akademisk examen inom 1 – 8 år och påbörjat sin yrkeskarriär.

Sogeti Sverige AB (Sogeti), med verksamhet på 21 orter** runt om i landet, placerar sig på Topp-10-rankingen i kategorin IT.

Att ses som en mycket attraktiv arbetsgivare bland Sveriges Young Professionals gör oss mycket stolta. Det är en stor och viktig målgrupp för oss. Vårt mycket goda renommé som arbetsgivare, vårt starka DNA fyllt av entreprenörsanda och familjekänsla, samt vår armada av kunniga konsulter och inspirerande kunder, det gör många nyfikna på oss. I år har vi hittills rekryterat närmare 380 personer i Sverige och vi söker ständigt nya förmågor som kan bidra till att skapa värde för våra kunder, kommenterar Aron Östergård, HR-chef på Sogeti i Sverige.

Sogetis track record i rankingar är digert. Företaget har exempelvis listats som ”Karriärföretag” i sju år, senast 2022, samt på topp 10-listan av Karriärföretag för IT-studenter i maj 2022. Sogeti har även rankats på listan över ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” sedan 2010. Trainee-programmet Sogeti Careerbooster rankades tidigare i år som nummer fyra i Sverige, och som enda företag i Sverige utsågs Sogeti till ”Sveriges Mest Föräldravänliga Arbetsplats” år 2019. Sogetis egna, regelbundna mätningar och arbete kring medarbetarnöjdhet visar också mycket goda resultat. Nu lägger Sogeti alltså ytterligare en toppranking till sin lista av utmärkelser.

*Civilingenjörer, Högskoleingenjörer, Civilekonomer, Samhällsvetare, Fastighetsmäklare och Jurister.

**Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Nyköping, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

###
 

Presskontakt:
Therese Sinter
Tel: 070-361 46 21

E-post: [email protected]

Foton och mer information

Ett högupplöst foto på Aron Östergård finns att ladda ner på: www.sogeti.se/topp10-youngprofessionals
Om lediga jobb: www.sogeti.se/jobb
Om Sogetis utmärkelser: www.sogeti.se/awards
Om trainee-programmet Sogeti Careerbooster: www.sogeti.se/careerbooster
Om medarbetarnöjdhet på Sogeti: www.sogeti.se/nojdamedarbetare
Om Sogeti och kundnöjdhet: www.sogeti.se/otace

Om Sogeti Sverige

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1200 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Capgemini -koncernen är en världsledande samarbetspartner som stöttar kunder att driva och utveckla sina verksamheter genom den potential och de möjligheter som skapas av teknologi. Koncernen har som ledstjärna att med teknikens hjälp frigöra mänsklig energi som kan användas till att bygga en hållbar och inkluderande framtid. Organisationen präglas av mångfald och ansvar och har över 340 000 medarbetare i ca 50 länder. Med 55 års erfarenhet och djup branschexpertis är Capgemini en trygg partner som kan hantera hela bredden av kundernas affär, från strategi och design till drift, alltid i takt med den senaste utvecklingen för innovationsområden som molnet, data, AI, uppkopplade enheter, mjukvara, digital ingenjörskonst och plattformar. Koncernen rapporterade under 2021 globala intäkter på 18 miljarder Euro. Get the Future You Want

Besök oss på www.sogeti.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.