Trianon hyr ut till folkhögskola i Malmö

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Trianon har tecknat ett fyraårigt hyresavtal med Hyllie Park Folkhögskola som kommer att hyra 2 150 kvm i fastigheten Hyllie 9:5 på Stensjögatan 3 i Malmö.

Fastigheten Hyllie 9:5 på Stensjögatan 3 genomgår en genomgripande ombyggnad för att byggas om från kontor till samhällsfastighet med hyresgäster inom vård- och utbildningssektorn.

Senast i november tecknade Trianon avtal med Vårdcentralen Blomman och fler hyresgäster är på väg in i fastigheten.

”Vi är glada att teckna ännu ett avtal med en långsiktig hyresgäst inom segmentet samhällsservice”, säger Olof Andersson VD på Trianon.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
040 611 34 97
[email protected]

Mari-Louise Hedbys, ekonomichef och vice VD
040-611 34 85
[email protected]

Fastighets AB Trianon
040-611 34 00
[email protected]
www.trianon.se

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framför allt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Trianon arbetar sedan ett flertal år systematiskt med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Trianons fastighetsbestånd omfattar 145 fastigheter om 460 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 82 procent bostads- och samhällsfastigheter och 18 procent kontors- och handelsfastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 30 september 2021 på cirka 11,0 Mdkr. Huvudkontoret finns i Malmö. Trianons aktie är noterad på Nasdaq Stockholm med kortnamnet TRIAN B. För mer information se: www.trianon.se och Trianon på LinkedIn.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.