Monsterkul i animerade Rumble – Exklusivt på Paramount+ den 21 december

| 16 december, 2021 | 0 kommentarer

Se trailer här

Rumble är skriven och regisserad av animationsfilmsveteranen Hamish Grieve som bland annat ligger bakom De fem legenderna, Kapten Kalsong: Filmen och Shrek 2 och bygger på serietidningen Monster on the Hill av Rob Harrell.

I Rumble tas vi till en värld där monsterbrottning är en jätte sport och monster är stjärnatleter. Tonåringen Winnie försöker följa i sin fars fotspår genom att coacha det charmiga underdogmonstret Rayburn till en mästare.

Paramount+ är platsen för familje- och barnfavoriter som Paw Patrol: Filmen, Korallkollo: SvampBobs underår, Dora utforskaren, iCarly och SvampBob Fyrkant.
 

Presskontakt:
Emma Strøbæk 
PR Manager – ViacomCBS Networks International, Nordics
Tel: 0730318346
Mail:
[email protected]

 

Om Paramount+
Paramount+ är en global videostreamingtjänst från ViacomCBS som erbjuder ett berg av premiumunderhållning för tittare i alla åldrar. Internationellt har tjänsten ett omfattande bibliotek med originalproduktioner, hit-serier och populära filmer i alla genrer från världsberömda varumärken och studios som SHOWTIME, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures och Smithsonian Channel samt förstklassigt lokalt innehåll. För mer information om Paramount+, besök www.paramountplus.com och följ Paramount+ Nordic på Facebook, @paramountplussverige på Instagram och Paramount+ Nordic på YouTube.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.